Bliv Talmenneske - Revisor i Aalborg | Talmennesker

Plads til
nye kollegaer

Vi elsker nye kollegaer. Så hvis du, ligesom os, tror på et revisionsfirma med plads til den menneskelige dimension, hører vi meget gerne fra dig. Vi sætter stor pris på ansøgere med mange års erfaring. Så længe du er klar til at sætte din erfaring i spil på nye måder og ikke hænger dig i “plejer”. Det er nemlig ikke en del af vores filosofi at bygge på andres historie. Vi har vores eget DNA, og det tror vi på er stærkt; derfor skal det også have sin helt egen kultur og historie.

Plads til at lære
igennem elevpladser

Som elev hos os vil du opleve, at du hurtigt får ansvar på kunderne, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med dine kollegaer – både dem, som lige har været igennem samme uddannelse som dig, og med virksomhedens partnere, hvor du kommer helt tæt på forretningsudvikling og kunderådgivning.

Når vi ansætter elever, og det gør vi som udgangspunkt hvert år, gør vi det ud fra personlige samtaler, hvor vi lærer den potentielle elev at kende. For når nu vi slår os op på, at vi arbejder med mere end tal, nemlig mennesker, så er vi ikke interesserede i langtrukne rekrutteringsprocesser, hvor den ene test afløses af den anden. Vi tror på, at vi får en meget klarere opfattelse af dit talent og din personlighed igennem en god gammeldags samtale. For det er også sådan en kultur, du bliver en del af, hvis du bliver elev hos os: En kultur, hvor man taler med hinanden. Fordi vi styrkes igennem det sammenhold vi har med vores kollegaer. Derfor er det også vigtigt, at du passer ind i vores kultur som menneske.

Så lover vi til gengæld en elevplads, hvor der er gode muligheder for at dygtiggøre sig. Du kan eksempelvis starte HD allerede i første del af elevtiden, hvis du har lyst til det. Vi tager også højde for, at du i løbet af din elevtid har de bedste muligheder for at passe både studie og job – og stadig have en fritid. Send din ansøgning til ansog@talmennesker.dk eller kontakt Partner Carsten Lie på 2482 1390.