Kompetencer - Revisor i Aalborg - Lie & Bruun | Talmennesker

Ung revisionsvirksomhed
med masser af erfaring

Talmennesker er en ung revisionsvirksomhed med masser af erfaring; og med alle de kompetencer, der kræves for at håndtere dine tal professionelt. Her taler vi selvfølgelig om de gængse kompetencer indenfor revision, regnskab, skat, moms osv., men også om en række specifikke rådgivningskompetencer.

Og så er der det med det menneskelige. Det følger med, ligegyldig hvilke andre kompetencer, du trækker på.

revisor-i-aalborg-orange-logo
” Som vores revisorer er de dygtige til 
at sørge for, at vi har fingeren på pulsen”

Kompetencer og services

- Iværksætterrådgivning
- Etablering af virksomhed
- Etablering/opsætning af ERP-systemer
- Bogføringsassistance
- Erhvervsservice
- Lønadministration
- Regnskabsservice/-assistance
- Skatterådgivning
- Virksomhedsomdannelser
- Generationsskifte
- Pensions- og formueoverblik/rådgivning
- Ældresagsrådgivning
- Budgetopgaver
- Assistance bevillingsansøgning, transporttilladelse m.v.
- Erklæringsopgaver – assistance, review, udvidet gennemgang og revision

TM Løsninger – service efter behov

Hvad gør du, når du har brug for en bogholder, men ikke kan beskæftige en fuldtidsansat? Og hvordan får du adgang til en økonomichefs kompetencer, når du ikke har råd til at ansætte en sådan? Du køber en løsning hos Talmennesker.

Med en løsning hos os får du præcis den rådgivning, der matcher dit behov – til en ditto pris forstås. Der findes fire forskellige løsninger/pakker, som du frit kan kombinere. Om du vil nøjes med en pakke, eller vælge alle fire, det er helt op til dig.

Pakke 1. Regnskab og selvangivelse (med revisorerklæring efter behov). Her får du den revisorerklæring, som din virksomhed har brug for - efter en drøftelse og forventningsafstemning, herunder i forhold til kreditorer, bank eller andre samarbejdspartnere

Pakke 2. Erhvervsservice, såsom bogholderiassistance, lønadministration m.v. Vi finder en løsning, der passer til virksomheden; enten ude hos jer (TM’s rejsehold) eller på TM’s kontor, hvor I leverer bilags/bogføringsmaterialet ind efter nærmer aftale og behov i relation til udarbejdelse af bogføringsbalance, momsafregning m.m.

Pakke 3. Ejer til ejer rådgivning i og omkring virksomheden. Din Talmennesker-partner sætter fokus på dine nøgletal, perioderapportering, finansieringsstruktur, erfa-udveksling, forretningsudvikling, sparring m.v. Vi kender de forhold, der holder virksomhedsejere vågen om natten og ved, at der ofte er tale om forhold, som andre også har oplevet og fundet en løsning på. Og vi elsker at dele ud af vores erfaringer. Det er det, vi er her for – det, der gør os til Talmennesker.

Pakke 4. Privatøkonomi (formueoverblik, tryghed i familien, personlige prioriteter). Din virksomhed er afgørende, men det handler også om familie og privatøkonomiske interesser, når vigtige beslutninger skal tages. Tal er mere end bare tal. Tal er mennesker og bør håndteres efter det.