Vesterå - Kundehistorie - Revisor i Aalborg | Talmennesker

Trygge rammer
omkring virksomheden

Thorsten Stevnhoved er ejer af Cafe Vesterå, der er en af de mest etablerede caféer og natklubber, placeret i hjertet af Aalborg. Cafe Vesterå er elsket af alle for den helt specielle stemning, et lækkert cafekort og ikke mindst et væld af cocktails, der også gør Cafe Vesterå til en velbesøgt natklub i weekenderne.

Thorsten Stevnhoved er på ingen måde ny i restaurantsbranchen. Han har været ejer af Cafe Vesterå i 15 år – og det er lige så længe, som han har samarbejdet med Talmenneskers Carsten Lie: “Carsten og jeg er jævnaldrende, så jeg tror faktisk også, at jeg var en af de første kunder, som han selv var ansvarlig for. Det har kun gjort udgangspunktet for vores samarbejde endnu bedre.”

For Thorsten har det netop været balancen mellem tallene og følelserne, som har været med til at føre hans virksomheder fra idé til virkelighed: “En revisorsparring er meget nøgtern og talfokuseret, og skal man sætte det lidt spøjst op, så er det et samarbejde mellem hardcore facts og tal fra Carsten og følelser og markedsføring fra min side – men det er dén sparring, som er med til at realisere virksomheden.”

For Thorsten har samarbejdet med Carsten givet ham tryghed i forbindelse med driften af sin virksomhed. Han beskriver det som en tryg og dejlig følelse at vide, at der står nogen bag ham, der sørger for, at tingene bliver gjort ordentligt og rigtigt.

“I dag har vi samarbejdet i 15 år, og jeg får stadig en kanon undervisning i forskellige opgaver samt uundværlig sparring omkring udviklingen af forretningen.”

revisor-i-aalborg-blå-logo