Nørresundby Idrætscenter (SKANSEN) - Kundehistorie | Talmennesker

Holder fingeren
på pulsen!

Nørresundby Idrætscenter (SKANSEN) er en selvejende institution, der servicerer tolv foreninger i lokalområdet samt Aalborg Kommunes borgere. Med mange, forskellige aktiviteter, herunder idræts- og svømmehal, er det hensigten at være en servicevirksomhed for borgerne i området.

revisor-i-nørresundby-blå-logo

For Nørresundby Idrætscenter (SKANSEN) har samarbejdet med et kompetent revisionsfirma haft stor betydning for, at både lovgivningsændringer, regnskab og ændrede forhold i virksomheden har kunne fungere gnidningsfrit: “Som vores revisorer er Talmennesker dygtige til at sørge for, at vi har fingeren på pulsen i forhold til regnskab og eventuelle lovgivningsændringer, som har betydning for vores institution", fortæller Centerdirektør Lars Dam Møller. "Det er denne rådgivning, der er det absolut vigtigste aspekt af vores samarbejde med Lars Bruun hos Talmennesker",

Vi oplever blandt andet, at det var meget værdifuldt med et skarpt team i forbindelse med den nye persondataforordning. Vi er meget tilfredse med den rådgivning, som vi får fra Lars. Både fordi han er skarp til at følge med i driften, men også meget proaktiv i sin rådgivning: ”Lars er god til at hjælpe os med at navigere i feltet mellem halvoffentlig virksomhed og de forretningsmæssige områder."

Som vores revisorer er de dygtige til
at sørge for, at vi har fingeren på pulsen!”